odesk new reading skill test 2013 answer


01. Question: which of the following is FALSE about weekly limits on hourly contract?
answer: c. the weekly limits can be changed by the contract er

02.Question: which of the following are TRUE about the o desk dispute process?
answer:e all of the above

03. Question: which of the following are TRUE about your o desk work dairy?
answer: e all of the above

04. Question: what happens when a contract end?
answer: e all of the above

05. Question : can I start my own agency on o desk?
answer: a yes you can create an agency and earn money of selling the service of your agency contract ore?

06. Question: which of the following are require to qualify for guaranteed payment?
answer: e all of the above

07. Question: which of the following action are not allowed when applying to job posting?
answer: e all of the above

08. Question: which of the following are not permitted on o desk?
answer: e all of the above

09.Question: which of the following is TRUE about fixed-price contracts?
answer: b how march to pay and when to pay is at a employer’s discretion

10. Question: which of the following statement about the o desk fee is FALSE?
answer: the o desk fee is hourly contracts

11. Question: which of the o desk time tracker recorded of the following ?
answer: e all of the above


Ken Bennison's Photography

Westbranch0147

It is a beautiful sunny day. It is late afternoon, mid June. The ferns scattered along the river bank are a lovely lemon green color. There is a slight breeze so the bugs are not too bad yet. It is always a joy to walk the shoreline of a river looking for photographic opportunities. As the sun lowers on the horizon the surface of the water takes on the colors of its surroundings. A great time to look for abstract type of compositions. I came across some rock just below the river’s surface that created some interesting water flow and color. The trick here after setting up your tripod and camera ad getting the composition you like is to take a number of shots at different shutter speeds. This will allow for different looks to the movement of water in your photo. Then it is just a matter of selecting…

View original post 23 more words